De Vier Temperamenten

Ieder kind zijn temperament door Wil van Houwelingen-Harmsen. Met voedingsadviezen door Joop van Dam, arts te Haarlem.

Informatie over vaccineren

Link naar de lezing van H.C. Moolenburg: Vaccinatiebeleid sinds de Tweede Wereldoorlog (21-04-2012)

Lezing H.C. Moolenburgh Vaccinatiebeleid sinds de Tweede Wereldoorlog (pdf)

Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP)

Onderzoek homeopathische profylaxe (Dr. Isaac Golden)

Voeding en supplementen

Centrum voor Homeopathie, Gezondheid in beweging werkt samen met Bonusan voor het adviseren en verkopen van voedingssupplementen.

Bonusan gelooft in de meerwaarde van suppletie onder begeleiding van een behandelaar. Want er is vakkennis voor nodig om onze supplementen optimaal te gebruiken. Daarom kunt u als eindgebruiker ook niet direct kopen.

Binnen onze samenwerking maken we dat wel voor u mogelijk. U kunt als cliënt van ons een account aanmaken op de website van Bonusan waarbij wij controle houden over uw bestellingen en de voortgang kunnen monitoren.
Maak hier een account aan, kies voor profiel “patiënt”, en gebruik bij het referentienummer NLC100620.

Voedingsadviezen:
Algemeen voedingsadvies
Koolhydraatarm voedingsadvies

Voor informatie over toegevoegde stoffen aan levensmiddelen bestaat een handige “wat zit er in uw eten-app”. De app kost € 2,99 en is hier te downloaden. Er is ook een gratis app met beperkte inhoud als proefversie via dezelfde link te downloaden. “Wat zit er in uw eten” is ook als boekje te bestellen, via www.bouillonmagazine.nl.

Gebruiksaanwijzing Kefir
Gebruiksaanwijzing Komboecha

Gratis ebook over gezonde voeding via www.ahealthylife.nl.

Vergoedingen homeopathie 2020

Vergoedingenoverzicht 2020

Tot 1 januari kunt u weer naar een andere zorgverzekeraar overstappen. Zoals u wellicht weet wordt homeopathie vergoed vanuit de aanvullende verzekering en valt het niet onder het eigen risico. Veel zorgverzekeraars vergoeden alternatieve behandelingen met een maximum per dag, maar er zijn er ook die met percentages werken en bv. 80% vergoeden. Interessant als u met uw hele gezin bij ons in de praktijk behandeld wordt. Het is ook de moeite waard om te berekenen of het überhaupt zinvol is om een aanvullende verzekering af te sluiten en het niet voordeliger is om de behandeling zelf te bekostigen.