Homeopathic Detox Therapy

Homeopathic Detox Therapy (HDT) is een revolutionaire manier om gezondheidsproblemen aan te pakken gericht op het opheffen van blokkades, waardoor het herstelproces tot op celniveau op gang komt. Met homeopathische middelen in combinatie met orthomoleculaire voedingssupplementen en voedingsadvies worden opgeslagen belastende stoffen in het lichaam beter afgevoerd. Hierdoor worden de orgaanfuncties hersteld, zodat gezondheidsproblemen verminderen of verdwijnen.

Met HDT kunnen langdurig bestaande vage klachten en klachten van ernstige chronische ziekten zoals astma, eczeem, PMS, AD(H)D, angsten, depressie, fibromyalgie, migraine, autisme, Lyme, epilepsie, diabetes type I en II sterk verbeteren. Ook de acute en chronische gevolgen van vaccinaties kunnen goed worden behandeld. In feite kan iedere klacht verbeteren door HDT.

Vanaf de geboorte en zelfs al ervoor komt een mens in aanraking met stoffen die belastend kunnen zijn voor het lichaam. Het lichaam heeft uitstekende manieren om deze af te voeren, maar gaandeweg kunnen de toxische stoffen zich opstapelen en kan het lichaam deze niet meer voldoende afvoeren. Ieder mens zit anders in elkaar, dus de één zal hier meer last van hebben dan de ander. Hierdoor kunnen op den duur (chronische) klachten ontstaan.

Voorbeelden van belastende stoffen zijn de pil, hormoonspiraal, verdoving bij operatie en tandheelkundige behandeling, antibiotica, hormoonzalf, vaccinaties, pijnstillers, verf- en oplosmiddelen, verdovende middelen en omgevingsvervuiling.

Orthomoleculaire voedingssupplementen zullen tijdelijk worden voorgeschreven totdat uw lichaam weer op sterkte is. Door gezond te eten is uw lichaam vervolgens weer in staat om vitaminen en mineralen zelf uit de voeding te halen.

Bijwerkingen van medicijnen en vaccinaties kunt u melden bij Lareb.

Homeopathic Detox Therapy bij u in de buurt?

Via deze link vindt u een overzicht van homeopaten die geschoold zijn door Ton Jansen in het toepassen van de HDT-methode.

International School for Homeopathy HDT

De International School for Homeopathy HDT is een opleidingsinstituut voor homeopaten, opgericht door Ton Jansen, klassiek homeopaat sinds 1987.

Ton heeft sinds de start van zijn praktijk al zijn kennis en kunde ingezet in het ontwikkelen, het verder verfijnen en inzichtelijk maken van de Homeopathic Detox Therapy. Deze behandelmethode vormt de basis van de school. Door onderzoek van de pathologie en mentaal emotionele gesteldheid tezamen met goede observatie van zijn patiënten, is met deze bijzondere methode het aantal succesvolle behandelingen enorm toegenomen. Een bijzondere verrijking van de homeopathie.

Ton Jansen wil zijn kennis en ervaring graag delen met iedereen voor een gezondere wereld.