Klassiek homeopaten

Homepage Ton 400x400

Ton Jansen

Ton Jansen (1956) heeft antroposofische homeopathie gestudeerd in Den Hout. Hij is sinds 1987 werkzaam als homeopaat en lid van de Nederlandse Vereniging van Klassieke Homeopaten (NVKH). Ton heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van ‘moderne’ ziekten. Sinds 1993 werkt hij aan de ontwikkeling van de behandelmethode Homeopathie Detox Therapy, waarmee hij goede resultaten behaalt in zijn praktijk. Daarnaast leidt Ton Jansen collega-homeopaten op in het gebruik van deze methode. Naast homeopathie heeft Ton antroposofische geneeskunde gestudeerd. Antroposofie betekent ´mens ken u zelve´, wat voor hem de basis vormt van geneeskunde. Ton is schrijver van de boeken ‘Het genezende wezen van de plant’ (2003) en ‘Het genezende wezen van de boom’ (2004).

Homepage Elke 400x400

Elke Kroon

Elke Kroon (1968) is afgestudeerd als klassiek homeopaat aan de Academie voor Natuurgeneeskunde Hilversum. Vervolgens heeft zij de opleiding Homeopathic Detox Therapy (HDT) gevolgd bij Ton Jansen en is deze werkwijze gaan toepassen in de praktijk. Elke behandelt via Skype veel patiënten die in het buitenland wonen. Recent is Elke afgestudeerd als klassiek homeopaat voor dieren aan de School voor Homeopathie in Amersfoort. Dit biedt de mogelijkheid om mens en dier gezamenlijk te behandelen en beiden op een hoger gezondheidsniveau te brengen.

Fysiotherapeut en voedingsdeskundige

Homepage Elly 400x400

Elly Jansen-Persoon

Elly Jansen-Persoon (1957) heeft fysiotherapie gestudeerd en is sinds 1980 werkzaam als fysiotherapeute. Op dit moment heeft ze haar eigen praktijk in Den Hoorn. Daarnaast heeft ze scholing gevolgd voor manuele therapie, antroposofische fysiotherapie, babymassage en zwangerschapsdocent.